6 Haziran 2017 Salı

Logo Tiger E Fatura Entegratör Çözümü


Orkestra, Logo Tiger ürünü kullanan ve e-fatura uygulamasından ENTEGRATÖR FİRMALAR aracılığı ile  yararlanmak isteyen şirket ve kurumlara Logo Tiger E Fatura Entegratör Çözümü ürününü sunmaktadır. 
Orkestra E Fatura Entegrasyon Sunucusu
Fatura entegratör çözümünde tüm e-faturalarınız Gelir İdaresi Başkanlığından özel entegrasyon izni almış firmaların sunucularına gönderilir. İlgili entegratör firma sizin göndermiş olduğunuz efaturaları sizin adınıza Gelirler İdaresi Başkanlığına iletir. Benzer şekilde size gönderilen faturalar entegratör firmanın sunucularına gelir ve bu bilgi GİB ile paylaşılır.
Faturalama ihtiyaçları farklılık gösteren veya kendine ait bir bilgi işlem altyapısı olamayan firmalara önerilir.
Entegratör firmaların fiyatlandırma politikalarında farklılıklar mevcuttur. Genellikle gelen ve giden fatura sayısı üzerinden ücret alınmaktadır.  Bazı entegratör firmalar arşivleme için ayrı ücret talep edebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yapım işleri ile bu işlerle birlikte ifa edilen mühendislik-mimarlık ve etüt-proje hizmetlerinde” uygulanacak tevkifat oranının (2/10)’dan (3/10)’a çıkarılmış olması nedeni

 14 Seri No.lu K.D.V. Genel Tebliği ile “yapım işleri ile bu işlerle birlikte ifa edilen mühendislik-mimarlık ve etüt-proje hizmetlerin...